Team åberg

Team Åberg

 

Jan olov Åberg Johanna Stark

Vi är två stycken som jobbar tillsammans i Stall Åberg. Jan Olov Åberg och lärlingen Johanna Stark. Rörelsen finns uppe på Bollnäs travbana i stall 7-8. Där har vi mellan 10-15 hästar, allt mellan unghästar till tävlingshästar.

 

Vi har nära till Bollebacken där vi backtränar hästarna under vinterhalvåret annars går hästarna allt från galoppintervaller till vanlig motion eller ett dressyrpass i ridhuset. Vi jobbar med individen i centrum, alla hästar är olika och behöver olika träning för att fungera och må bra i träning och tävling.

Varför ha häst hos Team Åberg?

 

Vi jobbar fram ett träningsupplägg med den enskilda individen i centrum. Backträning, motion, galoppintervaller, dressyr eller uppträning.

 

Fina träningsmöjligheter med nära till Bolleberget för backträning, 10 min till ridhuset för en dressyrlektion. travslinga och den alltid välskötta bollnäsovalen.

 

Träningsavgifter

 

290/dag äldre och tävlingshästar

 

 

 

Jan Olov Åberg

Johanna stark

 

Vi har även stallkarlar som hjälper och med körning och diverse saker i stallet!

 

Stefan Holm hästägare i stallet som tränade Frejsab på sin tid!. hjälper till att köra hästarna och ser till att komma med fika, VIKTIGT!

 

Conny Erixon är sambo med Jannes syster och delägare i kallbloden tippex och Stjerna, Conny hjälper till och kör och är en fena på det mesta som behöver lagas!

Johanna/ Hanna kommer från en travfamilj i Iggesund där det tävlades med både stora och små travare. Hanna tävlade flitigt med familjens ponnyer under högstadietiden.

 

Efter gymnasietiden på Nytorp blev det trav för hela slanten. Hanna har jobbat hos Janne i snart 6 år där hon rider och kör både i träning och lopp.

Janne kommer ursprungligen från Hommna där han föräldrar hade travare. Så som liten pojk fick han hjälpa till att dröga och sköta djuren.

 

Efter grundskolan var de naturligt att fortsätta inom trav!, Janne började som 16 åring att jobba hos Börje Kilhström för att sedan bli kvar i 12 år hos Leif Edvinsson. janne har sedan 82 sin egen rörelse på Bollnäs travbana.

 

 

 

 

 

Våran fina Valnes Ali

Janne vinner Kriteriestoet med Leif Jonssons Hulte Nova

mamma stark som hon kallas, Hannas mamma Issi som sköter marktjänsten men även kör lite när de är där:)

 

Pappa stark, Hannas Pappa Janne som blivit pensionär och börjat köra igen, dragit ett stort lass nu med Issi när hanna blev sjukskriven! en fena på att träna häst!!!

Om oss

Copyright © All Rights Reserved