Hoppa till innehåll

Allt om Christian Bauer

Bild på Christian Bauer

Det senaste året har Christian Bauer dykt upp både i tv och i skvallerpressen. Men vem är Christian Bauer, hur gammal är Christian Bauer? Vad jobbar Christian Bauer med? Och har Christian Bauer några barn? I den här artikeln kommer du att få svar på alla dina frågor om mannen på allas läppar.

Bakgrund

Christian Bauer som modell

Till att börja med ska du inte blanda ihop Christian Bauer med den franska schackspelaren med samma namn. I det här fallet har vi lagt vårt fokus på den svenska Christian Bauer.

Christian föddes år 1966 vilket gör honom till 56 år gammal. När du söker efter Christian Bauer Stockholm får du snart reda på att han bor i Åkersberga vilket är en ort utanför Stockholm. Till yrket jobbar Christian Bauer på Lewa där hans yrkesroll är sälj och marknadsansvarig. Företaget sysslar med att ta fram produkter som främjar munhälsan med olika typer av kosttillskott.

Förutom att han har anställning på företaget Lewa har han bland annat också jobbat som modell och skådespelare. Han har till exempel varit modell för företag som tillverkar arbetskläder och har till exempel synts i reklamkampanjer där han varit klädd som byggarbetare. Med andra ord är han inte kameraskygg och trivs bra framför kameran.

Christian Bauer har hittills varit ganska anonym och privat vilket gör att det är svårt att hitta korrekta uppgifter. Men det vi däremot kan bekräfta är att vi vet att han både har barn från tidigare förhållanden och barnbarn och är därmed lite av en familjefar.

Intressant fakta om Christian Bauer

I och med att det är först på senare år som Christian har blivit en offentlig person är det svårt att ha koll på vem han är. Därför kan du i den här delen läsa några intressanta fakta om Christian Bauer.

  • Han har breda språkkunskaper. Förutom svenska och engelska talar han också tyska och norska.
  • Han är 181 cm lång.
  • Christians skostorlek är 43.
  • På vänster överarm har han en tatuering.

Relationen med Pernilla Wahlgren

Relationen med Pernilla Wahlgren

En anledning till varför Christian har blivit ett alltmer välkänt ansikte och namn är till följd av hans relation med Pernilla Wahlgren. Det var under våren 2021 som Pernilla Wahlgren offentliggjorde att hon träffat kärleken. I början höll de relationen hemlig men snart fick allmänheten veta att det var Christian Bauer som var Pernillas nya kärlek.

Det är lätt att tro att Christian, som många andra visste vem Pernilla var innan de inledde relationen. Men faktum är att han inte hade så stor koll vilket gjorde att det blev en omställning eftersom att Pernilla ständigt har ett kamerateam med sig i och med att hon gör realityserien Wahlgrens värld. Det dröjde ett tag innan Christian gjorde entré i realityserien och har under den senaste säsongen synts till en hel del. Sedan hans entré i Wahlgrens värld har han dykt upp i flera sammanhang. Bland annat i talkshowen Carina Bergfeldt där han och Pernilla pratade om deras förhållande.

I skrivande stund har paret varit tillsammans i över ett år och det ryktas om att paret är redo att ta nästa steg och bli sambos.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *