Best western plus john bauer hotel

Introduktion till Best Western Plus John Bauer Hotel

Söker du efter ett perfekt hotell för en vistelse i hjärtat av Jönköping? Då är Best Western Plus John Bauer Hotel det perfekta valet för dig! Låt oss ta en närmare titt på vad hotellet har att erbjuda.

FaciliteterPrisnivåAdress
Restaurang, gym, konferensrum$$ – $$$Södra Strandgatan 15, 55320 Jönköping
ParkeringGratisNärliggande parkeringshus
WifiGratisI hela hotellet
RumsstorlekEnkelrum, dubbelrum, sviter15-45 kvm

En oas av bekvämlighet och service

Best Western Plus John Bauer Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som kombinerar modern design och bekvämlighet med personlig service och en hemtrevlig atmosfär. Här finns alla bekvämligheter som du kan behöva under din vistelse, inklusive gratis wifi, parkering och tillgång till hotellets gym och bastu.

Avkoppling och utsökt mat

På hotellet hittar du restaurangen Ester Kök & Bar, där du kan njuta av utsökta rätter och goda drinkar. Menyn är säsongsbetonad och innehåller både svenska och internationella influenser. Frukostbuffén ingår i rumspriset och erbjuder ett brett utbud av fräscha och näringsrika alternativ för att kickstarta din dag.

Anpassat för möten och evenemang

Best Western Plus John Bauer Hotel erbjuder mötes- och konferensfaciliteter för olika typer av evenemang. Det finns totalt nio konferensrum som kan anpassas efter behov, och hotellet kan ta emot grupper på upp till 150 personer. All teknisk utrustning som behövs för att hålla lyckade möten finns tillgänglig.

Nära till sevärdheter och nöjen

Hotellet ligger centralt i Jönköping, vilket gör det enkelt att utforska stadens sevärdheter och nöjen. Inom gångavstånd hittar du bl.a. Vätterstranden, Kinnarps Arena och A6 Shoppingcenter.

Att tänka på

  • Checka in från kl. 15:00
  • Checka ut senast kl. 12:00
  • Rökfritt hotell

Besök Best Western Plus John Bauer Hotel för en underbar vistelse i Jönköping!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla