Hoppa till innehåll

Blue star club dem & spa resort

Introduktion till Blue Star Club Dem & Spa Resort

Välkommen till Blue Star Club Dem & Spa Resort, den perfekta platsen för avkoppling och äventyr under din semester! Här får du uppleva en blandning av härliga spa-behandlingar och aktiviteter för hela familjen. Så vad väntar du på? Låt oss dyka djupare in i vad som gör detta resort så speciellt!

Faciliteter Aktiviteter Rumstyper
Spa & Wellness Yoga & Pilates Dubbelrum
Pool & Strand Vattensporter Familjerum
Gym Kids Club Lyxsviter
Restauranger & Barer Utflykter All-inclusive

Spa & Wellness på Blue Star Club Dem & Spa Resort

Efter en lång dag av sol och äventyr förtjänar du lite avkoppling. På Blue Star Club Dem & Spa Resort erbjuds du en oas för kropp och själ. Här kan du njuta av allt från en avslappnande massage till en revitaliserande ansiktsbehandling. Och om du vill koppla av på egen hand finns det också bastu, bubbelpool och ångbad till ditt förfogande.

Aktiviteter för hela familjen

På Blue Star Club Dem & Spa Resort finns det något för alla i familjen. För de sportintresserade finns det möjlighet till yoga, pilates och olika vattensporter. För de små finns Kids Club med massor av roliga aktiviteter under ledning av erfarna ledare. Och för hela familjen finns det spännande utflykter att uppleva, som t.ex. båtturer och kulturella rundturer i närområdet.

Vackra rum för alla smaker

  • Dubbelrum – Perfekt för par eller ensamresenärer
  • Familjerum – Idealiska för familjer som behöver lite mer utrymme
  • Lyxsviter – Njut av extra lyx och bekvämligheter
  • All-inclusive – Luta dig tillbaka och njut av en bekymmersfri semester

Vare sig du reser ensam, med din partner eller med familjen, har Blue Star Club Dem & Spa Resort alternativet för dig. Från fantastiska spa-behandlingar till minnesvärda utflykter – det här är verkligen en semesteroas värd att uppleva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *