Hoppa till innehåll

Hur lägger man till musik på instagram

Så hur lägger man till musik på Instagram? Ingen fara, jag ska guida dig genom processen steg för steg så att du snabbt och enkelt kan börja dela dina musikfyllda inlägg med vänner och följare.

Steg 1: Välj ett inlägg eller en story

För att lägga till musik på din Instagram-feed eller I en story, börja med att skapa ett vanligt inlägg eller öppna kamerafunktionen för att spela in en story.

Steg 2: Öppna Instagrams musikfunktion

När du har skapat ditt inlägg eller spelat in din story, leta efter musikikonen. I stories hittar du den genom att svepa uppåt och klicka på musikikonen. I ditt vanliga inlägg trycker du på klistormärkesikonen och väljer musikikonen därifrån.

Steg 3: Välj din låt och avsnitt

Nu kommer du till Instagrams musikbibliotek där du kan söka efter en specifik låt, bläddra bland populära låtar eller välja en låt baserat på genre eller humör. När du hittat din låt kan du kommer du att kunna lyssna på den och välja det exakta avsnittet du vill använda i ditt inlägg eller din story.

Steg 4: Anpassa musikklistermärket

När du har valt din låt och avsnitt kommer du att få möjlighet att justera musikklistermärkets utseende. Du kan ändra färgschema, teckensnitt och storlek för att få det att passa perfekt med ditt inlägg eller din story.

Steg Proces För vilket innehåll
Steg 1 Välj ett inlägg eller en story Inlägg / Story
Steg 2 Öppna Instagrams musikfunktion Inlägg / Story
Steg 3 Välj din låt och avsnitt Inlägg / Story
Steg 4 Anpassa musikklistermärket Inlägg / Story

Steg 5: Publicera

Grattis! Nu har du lagt till musik på ditt Instagram-inlägg eller din story. Det enda som återstår är att publicera det för att dela med dina vänner och följare. Känner du dig ännu mer inspirerad? Varför inte skapa fler musikfyllda inlägg och bidra till en mer underhållande och livlig Instagram-feed?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *