Hoppa till innehåll

La roche posay cicaplast baume b5+

Vad är La Roche Posay Cicaplast Baume B5+?

La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ är en multifunktionell, lugnande och återfuktande kräm som hjälper till att vårda och skydda känslig, irriterad och skadad hud. Den här mirakelkrämen är speciellt utvecklad för att lindra klåda, rodnad och obehag som orsakas av mindre hudirritationer, och dess unika formula verkar även för att stärka hudens naturliga barriär.

Hur fungerar La Roche Posay Cicaplast Baume B5+?

La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ är berikad med noggrant utvalda ingredienser som verkar i symbios för att effektivt vårda och skydda huden. Den innehåller bland annat pantenol (provitamin B5), som främjar hudens naturliga läkningsprocess och bidrar till att återställa hudens barriärfunktion. Krämen innehåller också glycerin, som är känt för sina återfuktande och mjukgörande egenskaper, och zink, som motverkar bakteriets tillväxt.

Ingrediens Funktion Fördelar
Pantenol (B5) Återuppbyggande Främjar hudens naturliga läkning
Glycerin Återfuktande Mjukgör och återför fukt
Zink Antibakteriell Motverkar bakterie- och svamptillväxt

Hur använder jag La Roche Posay Cicaplast Baume B5+?

För bästa resultat rekommenderas att du använder La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ två gånger om dagen, på både ansikte och kropp. Följ dessa steg för att maximera krämens effekt:

  1. Rengör det drabbade området noggrant med en skonsam rengöringsprodukt
  2. Torka området försiktigt med en mjuk handduk eller bomullspad
  3. Applicera en liten mängd av krämen på det drabbade området och massera in den tills den absorberats helt av huden

Vilka är fördelarna med La Roche Posay Cicaplast Baume B5+?

La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ har flera fördelar som gör den perfekt att ha i hemmet som en riktig “nödkräm” för hela familjen. Den är snabbverkande, återuppbyggande, lugnande, och skyddande, vilket gör den till en riktig räddare i nöden när det kommer till hudirritationer. Dessutom är den dermatologiskt testad och fri från parabener och doftämnen, vilket gör den säker att använda även på de mest känsliga hudtyper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *