Mercedes-benz gle 350 de

Introduktion till Mercedes-Benz GLE 350 de

Mercedes-Benz GLE 350 de är en imponerande SUV med en fantastisk kombination av stil, prestanda och miljövänlighet. Den här modellen är en plug-in hybrid som går att köra både på elektricitet och diesel och erbjuder en perfekt balans mellan kraft och effektivitet. Men vad mer finns det att veta om denna förstklassiga bil? Låt oss ta en titt!

Prestanda och räckvidd

Mercedes-Benz GLE 350 de kombinerar en kraftfull dieselmotor med en elmotor för att ge enastående prestanda och effektivitet. Det är en kraft att räkna med när du trampar på gasen, men är också förvånansvärt bränslesnål tack vare den elektriska drivlinan. Den här plug-in hybridmodellen ger möjligheten att köra på ren el i en respektabel distans, vilket gör den utmärkt för pendling och stadskörning.

PrestandaRäckviddBränsleförbrukning
320 hkUpp till 106 km1,1 – 1,3 l/100 km

Design och interiör

Mercedes-Benz GLE 350 de erbjuder en sofistikerad och modern design både inuti och utvändigt. Den robusta karossen och eleganta linjerna ger den ett distinkt och kraftfullt utseende som förmedlar både komfort och klass. Interiören bjuder på lyxiga material och högkvalitativa funktioner, såsom läderklädsel, infotainmentsystem och mycket mer. När det gäller utrymme och förvaring är GLE 350 de imponerande och ger gott om plats för passagerare och last.

Säkerhetsfunktioner

Säkerhet är en prioritet för Mercedes-Benz, och GLE 350 de är inget undantag. Modellen kommer med en mängd standard- och tillvalsfunktioner som syftar till att skydda både föraren och passagerarna, inklusive adaptiv farthållare, LED-strålkastare, döda vinkel-varningssystem och mycket mer.

Några viktiga säkerhetsfunktioner inkluderar:

  • Adaptiv farthållare
  • Krockkuddar
  • LED-strålkastare
  • Döda vinkel-varningssystem
  • Parkeringssensorer

Pris och tillgänglighet

Mercedes-Benz GLE 350 de är en toppklassig SUV som kombinerar stil, kraft och miljövänliga egenskaper. Men med sådana fantastiska funktioner kommer också ett högre pris. Dock, om du är ute efter en pålitlig och imponerande bil, är GLE 350 de värt att överväga.

För mer information om pris och tillgänglighet, ta kontakt med din närmaste Mercedes-Benz-återförsäljare. Lycka till med ditt bilköp och njut av din nya Mercedes-Benz GLE 350 de!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

Izi flex fix i-size

Introduktion till Izi Flex Fix i-size I dagens värld är säkerhet och bekvämlighet två av de viktigaste faktorerna…