Hoppa till innehåll

Svenskar som hyr ut i torrevieja

Välkommen till Torrevieja – Svenska uthyrarens paradis

Det som började som en liten saltminstad har blivit en av de mest populära destinationerna för svenskar som hyr ut i Torrevieja. Med sitt solsäkra klimat, vita sandstränder och störstor efterfrågan bland semesterfirare, har det blivit en attraktiv plats för Svenskar att investera i fastigheter för uthyrning.

Vi har undersökt fenomenet och i detta korta inlägg kommer vi ge dig lite insikt om varför och hur svenskar hyr ut i Torrevieja.

Svensk uthyrare Egna fastigheter Område i Torrevieja
Anna Svensson Lägenhet vid stranden La Mata
Johan Pettersson Villa med pool Los Balcones
Lisa Nilsson Bungalow i centrala staden El Chaparral
Karl Eriksson Penthouse med utsikt Playa del Cura

Varför hyr svenskar ut i Torrevieja?

Svaret är enkelt – efterfrågan. Med över 1 miljon besökare per år från hela världen, är staden en magnet för turister och uthyrningsmarknaden är stark. Tack vare det attraktiva klimatet och det rika utbudet av aktiviteter – från vattensporter till golfbanor – finns det alltid människor som är villiga att hyra.

Hur hyr svenskar ut i Torrevieja?

För att hyra ut sin fastighet i Torrevieja finns det en del saker att tänka på, bland annat skattelagstiftning, underhåll och att hitta rätt plattform för att marknadsföra sin fastighet. Många Svenskar anlitar professionella uthyrningsföretag som sköter dessa saker åt dem, vilket gör det enkelt att hantera även på avstånd.

Viktiga punkter att tänka på

  • Fastighetsunderhåll: Att hyra ut innebär att fastigheten måste hållas i toppskick.
  • Skattelagstiftning: Vinst från uthyrning är skattepliktig, så det är viktigt att hålla god reda på intäkter och kostnader.
  • Marknadsföring: För att attrahera hyresgäster är det viktigt med rätt marknadsföring, både lokal och digital.

Att äga och hyra ut fastigheter i Torrevieja kan vara ett lukrativt sätt att få avkastning på sina investeringar. Så ifall du drömmer om sol, värme och en extra inkomstkälla, kanske det är dags att börja leta efter ett perfekt objekt att hyra ut i Torrevieja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *