Tommy körberg – grand finale hösten 2022

Den efterlängtade nyheten är äntligen här! Tommy Körberg kommer att hålla sin storslagna finalturné hösten 2022 och alla fans kan knappt bärga sig.

Tommy Körbergs fantastiska karriär

Tommy Körberg har haft en enastående musikkarriär som sträcker sig över flera årtionden. Han har erövrat hjärtan över hela världen med sin fantastiska röst och sina minnesvärda framträdanden.

Höjdpunkter från Tommy Körbergs karriär

Tommy Körberg har varit en del av otaliga musikaliska framgångar. Här är några av de största höjdpunkterna från hans karriär:

  • Medverkan i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest – Tommy har representerat Sverige två gånger i Eurovision Song Contest och hans bidrag “Judy min vän” och “Stad i ljus” har blivit klassiker.
  • Rollerna i Les Misérables och Chess – Tommy Körberg har haft framgång även på teaterscenen både nationellt och internationellt.
  • Far & Son – Ett musikaliskt samarbete tillsammans med hans son Anton Körberg som har charmat publik och kritiker.
ÅrHändelseNotering
1969Melodifestivalen – “Judy min vän”Tommy Körbergs första medverkan i Melodifestivalen
1985Les MisérablesSpelade Jean Valjean i den svenska uppsättningen
1988Eurovision Song Contest – “Stad i ljus”Samlade 052 poäng och placerade Sverige på 12:e plats
2007Far & SonSamarbete med sonen Anton Körberg

Grand Finale hösten 2022

Den här finalturnén är något som ingen vill missa – det kommer att bli en sista chans att uppleva Tommy Körbergs kraftfulla röst och fantastiska scenuttryck. Fans kommer att få ta del av hela hans musikkarriär under dessa magiska kvällar.

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att få sjunga med Tommy Körberg? Lyssna noga, för han har utlovat en överraskning – en speciell gästartist kommer att medverka på scenen under finalturnén. Det kommer helt klart bli en minnesvärd avslutning på en otrolig karriär!

Så, låt oss fira Tommy Körberg och hans fantastiska bidrag till musikvärlden. Missa inte chansen att uppleva hans grand finale hösten 2022!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla