Hoppa till innehåll

Torka aldrig tårar utan handskar stream

Vad är Torka aldrig tårar utan handskar?

Torka aldrig tårar utan handskar är en svensk miniserie från 2012, baserad på Jonas Gardells romantrilogi med samma namn. Serien handlar om tre unga mäns liv, deras kärleksrelationer och deras vardag i 1980-talets Stockholm under AIDS-epidemins framfart.

Hur kan jag se “Torka aldrig tårar utan handskar” på stream?

För att se Torka aldrig tårar utan handskar stream finns det flera alternativ. Du kan antingen köpa eller hyra serien online hos olika streamingtjänster, som exempelvis YouTube, Google Play eller iTunes. Dessutom kan du kolla om serien finns tillgänglig på din favoritstreamingtjänst, såsom Netflix, Viaplay eller HBO Nordic. Om serien inte finns på någon av dessa tjänster kan du eventuellt se den på SVT Play, där den ursprungligen visades.

Streamtjänst Pris Åtkomst
Netflix Från 79 kr/mån Tjänsten kan variera
Viaplay Från 109 kr/mån Tjänsten kan variera
HBO Nordic Från 89 kr/mån Tjänsten kan variera
SVT Play Gratis Tjänsten kan variera

Vilka skådespelare medverkar i serien?

I huvudrollerna återfinns Adam Lundgren som Rasmus, Adam Pålsson som Benjamin och Björn Kjellman som Paul. Serien skildrar en stark och gripande berättelse om vänskap, kärlek och kampen för att överleva under Sveriges mest skrämmande hälsoepidemi.

Finns det några kritikerrecensioner av serien?

“Torka aldrig tårar utan handskar” har fått mycket uppmärksamhet och hyllats av både kritiker och tittare. Serien har blivit lovordad för sitt skådespel, sin starka känslomässiga påverkan och rikedom i karaktärernas porträtt. Både Gardells författarskap och Simon Kaisers regi bidrar till att skapa en serie som fängslar och berör på djupet.

Slutsats

Om du vill ta del av en stark berättelse om kärlek, vänskap och utmaningar i 80-talets Sverige, rekommenderar vi dig att se Torka aldrig tårar utan handskar stream. Serien består av tre avsnitt och bjuder på både dramatik och känslomässiga ögonblick. Glöm inte heller att titta på tabellen ovan för att se var du kan streama denna miniserie och hur mycket det eventuellt kostar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *