Var kan man se the summer i turned pretty

Var kan man se “The Summer I Turned Pretty”

Är du ett fan av “The Summer I Turned Pretty”? Om svaret är ja, kommer denna artikel att hjälpa dig att hitta vart man kan se detta fantastiska drama. Låt oss först ta en titt på några huvudpunkter om serien.

SerieSkapareÅr
The Summer I Turned PrettyJenny Han2022
GenrerDrama, Romantik, Ungdom
SkådespelareLola Tung, Christopher Briney, Jackie Chung
PlattformAmazon Prime Video

Streamingplattformar för att se “The Summer I Turned Pretty”

Den officiella plattformen för att se “The Summer I Turned Pretty” är Amazon Prime Video. Du behöver bara en Amazon Prime-prenumeration för att se hela serien. Om du inte redan har en, erbjuder Amazon en 30-dagars gratis provperiod, så du kan kolla in serien utan att spendera en krona!

Utöver Amazon Prime finns det flera andra streamingtjänster där du kan hitta liknande genrer och intressanta serier att titta på. Här är en lista över några av de mest populära:

  • Netflix
  • HBO Nordic
  • Disney+
  • Viaplay
  • TV4 Play

Varför är “The Summer I Turned Pretty” värt att titta på?

Om du älskar drama, romantik och ungdomsserier, kommer du definitivt att bli kär i “The Summer I Turned Pretty”. Serien är baserad på Jenny Hans bästsäljande bokserie och skildrar en flickas dramatiska resa till att bli vuxen under en sommar. Med ett starkt skådespelarlag och engagerande handling är den här serien en måste-se!

Så vad väntar du på? Njut av “The Summer I Turned Pretty” på Amazon Prime Video och låt dig svepas bort av dramat, romantiken och den oförglömliga sommaren.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla