Hoppa till innehåll

Vart kan man se sing 2

Vart kan man se Sing 2? Oroa dig inte, vi har täckt dig! Sing 2 är uppföljaren till den mycket populära animerade filmen Sing från 2016. I denna artikel kommer vi att gå igenom några av de bästa ställena att titta på filmen.

Biografer

Det första och mest uppenbara stället att titta på Sing 2 är på biografer. Filmen hade premiär i December 2021, så det finns fortfarande gott om möjligheter att se den på bioduk. Ta med familjen eller vännerna för en trevlig filmkväll!

Streamingtjänster

Om du hellre vill se Sing 2 hemma kan du vänta tills den blir tillgänglig på olika streamingtjänster.
Här är några av de mest populära streamingtjänsterna där du kan förvänta dig att hitta Sing 2 inom en snar framtid:

Streamingtjänst Region Förväntat datum
Netflix Sverige Mitten av 2022
HBO Nordic Sverige Sommar 2022
Disney+ Sverige Okänt
Apple TV+ Sverige Okänt

Digital hyra och köp

Ett annat alternativ för att se Sing 2 är att hyra eller köpa den digitalt. Stora tjänster som iTunes, Google Play och YouTube erbjuder ofta möjligheten att köpa och hyra filmer kort efter deras biopremiär. Så håll ögonen öppna för Sing 2 på dessa plattformar!

I korthet

För att sammanfatta, kan du se Sing 2 antingen på biografer, titta på den hemma genom att vänta tills den blir tillgänglig på en streamingtjänst, eller genom att hyra eller köpa den digitalt. Bara bestäm dig för vilket alternativ som passar dig bäst och njut av filmen!

Ta dig tid att se Sing 2 med dina nära och kära och ha en riktigt bra stund tillsammans. Och vem vet? Kanske hittar du en ny favoritfilm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *