Vart kan man se the summer i turned pretty

Vart kan man se “The Summer I Turned Pretty”?

Du har kanske hört talas om den populära boken “The Summer I Turned Pretty” av Jenny Han och nu undrar du säkert vart du kan se filmatiseringen av den? Oroa dig inte, jag är här för att besvara alla dina frågor!

Först och främst, “The Summer I Turned Pretty” är inte en film, utan en tv-serie. Den är baserad på Jenny Hans bästsäljande bokserie och kommer att sändas på Prime Video. För att kunna titta på serien krävs det ett Amazon Prime-abonnemang. Men när kommer den att släppas? Åh, det vill du verkligen veta, eller hur?

Amazon har ännu inte bekräftat när serien kommer att släppas, men det är troligt att det blir i början av 2023. Så vi har fortfarande några månader kvar innan vi får se Belly, Conrad och Jeremiah på skärmen.

Vad kan vi förvänta oss av “The Summer I Turned Pretty”?

Om du inte redan har läst böckerna, förbered dig på en riktigt gripande historia om kärlek, vänskap och uppväxt. Den handlar om 16-åriga Isabelle (Belly), som tillbringat varje sommar vid havet tillsammans med sina vänner Conrad och Jeremiah. Men det här året blir inte som alla andra, för Belly börjar märka hur mycket saker och ting förändras när man blir äldre. Och förändringar är ju inte alltid enkla, eller hur?

Här kommer en liten titt på några nyckelinformation om serien:

TitelFörfattareTV-serie
The Summer I Turned PrettyJenny HanPrime Video
HuvudpersonerIsabelle (Belly)Conrad och Jeremiah
GenreRomanDrama
Förväntad släppdatumBörjan av 2023

Så vad väntar du på? Om du inte redan har läst böckerna, kanske det är dags att göra det innan tv-serien kommer ut! Och om du redan är ett fan av bokserien, är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att få följa med Belly, Conrad och Jeremiah på deras sommaräventyr. Hoppas jag har besvarat din fråga om vart man kan se “The Summer I Turned Pretty”!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

P-tpo-ak högt

Vad är p-tpo-ak högt och varför är det viktigt att veta om det? Låt oss först förstå vad…