Så kan man enkelt skicka blommor i Stockholm

Bild på en blombukett
Vad är blombud i Stockholm?

Om du vill skicka blombud i Stockholm så är du lyckligt lottad, att göra detta är nämligen super enkelt och billigt. Jag beställde ett blombud via ett blomsterbud och fick det levererat redan samma dag och detta är för att jag bor i Stockholm!

I Stockholm finns det nämligen en otrolig mäng tillgängliga budbilar som kan köra ut ditt blomster omgående. Skicka blommor Stockholm är med andra ord mycket smidigt!

Hur fungerar det med att skicka blommor

Man kan super enkelt gå in på sitt blombuds hemsida och med några enkla klick välja den bukett som passar tillfället bäst och lägga i varukorgen. Knappa sedan in din mottagares adress och betala så är det klart! Enkelt, eller hur? Man kan även skicka blommor anonymt om man vill det.

Tillfällen för att skicka blommor

Det finns en otrolig mängd olika tillfällen som passar in för att skicka blommor. Att få en bukett levererad till sin dörr är något som alla uppskattar och det slår nästan aldrig fel. Man kan även skicka med presenter med sitt blomsterbud, excempel på presenter är chokladask, nallebjörn och presentkorg.

Lista på tillfällen för blombud:

  • Födelsedagar
  • Morsdag
  • Begravning
  • Bröllop
  • Farsdag
  • Namnsdag
  • Dop present

Vad kostar det att skicka blomsterbud?

Man kanske tror att det är jätte dyrt att skicka blommor med blombud, men faktum är att det oftast inte kostar mer än vad det gör i affären hos din lokala florist! Det är mycket enklare att välja bland alla buketter på nätet och man kan ju få leverans samma dag, enligt mig så är det super bra! Om ni vill åka iväg och köpa era blommor själva så är blomsterlandet ett fint val!

Information om blombuds priser:

Nedan så kan ni se en tabell där jag listar lite olika priser på blombud

InformationBlomster
10st röda rosor:1200kr
Bukett med tulpaner:369kr
Romantisk bukett:455kr
Bukett med liljor:269kr
En vår bukett:335kr
Information om blombuds priser

Skicka blommor utomlands

Man får även inte glömma att det är väldigt lätt att skicka blommor utomlands. Jag beställde blommor till min mormor som fyllde år medans hon befann sig i Spanien och firade sin födelsedag. Jag gjorde enkelt min beställning via mitt blombud online och knappade in vilket land, hotell osv och sedan så åkte det ut ett blombud till mormors hotell samma dag!

Hon var tyvärr inte på plats vid leveransen men hotellreceptionen hade ställt buketten inne på hennes rum. Gissa om hon blev imponerad! Hon ringde mig genast och tyckte det hela var fantastiskt.

Blombud för begravningsblommor

Det här med att förlora någon är aldrig kul och speciellt inte när man måste hålla på att trixa med allt runt om kring en begravning. Catering, blommor, musik och allt annat, med hjälp av blombud så kan du checka av blomsterarrangemanget på listan väldigt lätt. Gå enkelt in på hemsidan och välj det arrangemanget du söker och välj leverans direkt till kyrkan strax innan begravningen. Det är smidigt och man får mer tid över för att hantera sin sorg.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla