Kan man skicka blommor till begravnings ceremoni

Bild på begravningsblommor

Absolut kan man göra det, att skicka blommor direkt till begravningsceremonin är faktiskt en vanlig sak man gör idag när man håller i en begravning. Det finns många olika blombud på nätet som erbjuder begravningsblommor med leverans direkt till kyrkan.

Det är mycket förmånligt att beställa blommor via nätet till en ceremoni då man tryggt kan lita på att blombudet kommer anlända i tid och att blommorna kommer hålla en mycket hög kvalité. Dagens kända blombud är mycket välutvecklade och rutin inbitna när det kommer till just detta segment och man kan sova tryggt med att ha lagt en beställning hos dessa.

Så här skickar du begravningsblommor

Du går enkelt in på en av de kända blombuds portalerna och går in under fliken “begravningsblommor” därefter så väljer du ut ett passande blomster kit till kistan eller urnan och lägger dessa i varukorgen. Tänk på att du kan lämna särskilda önskemål på hur du vill att blommorna ska se ut genom att fylla i detta vid beställningstillfället.

Ofta så väljer man att skicka alla blommor direkt till kyrkan, gör du detta så tänk på att lägga leveranstiden så den anländer ungefär 1 tim innan begravningen ska börja, på detta vis hinner du lägga upp alla blommor på ett fint sett utan att behöva stressa.

Finns det fördelar med blombud & begravningsblomster?

Fördelarna är många, men speciellt så är det att du får tillgång till ett stort sortiment via hemsidan där du lätt kan välja ut vilka blommor du ska ha på begravningen. Det är också mycket smidigt att få detta levererat direkt till kyrkan istället för att behöva hyra en skåpbil och köra dit det själv. Men om du hellre skulle föredra att köra dit blommorna själv kan du kolla på plantagens sortiment!

lista på fördelar

  • Trygga leveranser
  • Stort urval av blommor
  • Möjlighet till rådgivning med floristen
  • Leverans till hela Sverige
0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla